Salarisadministratie zelf verwerken

Met NVE Payroll Services kunt u zelf uw salarisadministratie verzorgen waarbij u altijd kunt kunt rekenen op uitstekende support van onze ervaren salarisspecialisten. Door de gebruikersvriendelijke software van Nmbrs® kunt u eenvoudig uw personeels- en salarisadministratie verwerken. Heeft u behoefte aan advies of een tweede controle van een van onze specialisten? Bij NVE Payroll Services staat een support team van specialisten direct voor u klaar bij al uw vragen!


Heyligers Design & Projects

Wij verzorgen zelf onze salarisverwerking met het pakket van Nmbrs, maar willen daarbij kunnen terugvallen op een vertrouwd support team. Dit was destijds helaas bij Nmbrs niet altijd het geval. Op advies van Nmbrs zijn wij per mei 2014  gebruik gaan maken van de dienstverlening van NVE Payroll Services. Nu kunnen wij altijd met al onze vragen terecht bij een gespecialiseerd supportteam die ons vaak ook meteen antwoord weten te geven. Daarnaast beschikt NVE Payroll Services ook nog over andere vormen van dienstverlening. Zo hebben zij bij ons bedrijf ook tijdelijk als back-up gefungeerd op het moment dat we te maken hadden met een langdurig ziektegeval en hebben ze deze periode de salarisverwerking voor ons verzorgd. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met onze samenwerking!

Lonneke Leijnse
NVE Payroll Services
5
2015-11-26T11:18:42+01:00
Wij verzorgen zelf onze salarisverwerking met het pakket van Nmbrs, maar willen daarbij kunnen terugvallen op een vertrouwd support team. Dit was destijds helaas bij Nmbrs niet altijd het geval. Op advies van Nmbrs zijn wij per mei 2014  gebruik gaan maken van de dienstverlening van NVE Payroll Services. Nu kunnen wij altijd met al onze vragen terecht bij een gespecialiseerd supportteam die ons vaak ook meteen antwoord weten te geven. Daarnaast beschikt NVE Payroll Services ook nog over andere vormen van dienstverlening. Zo hebben zij bij ons bedrijf ook tijdelijk als back-up gefungeerd op het moment dat we te maken hadden met een langdurig ziektegeval en hebben ze deze periode de salarisverwerking voor ons verzorgd. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met onze samenwerking! Lonneke Leijnse
0
1
NVE Payroll Services

24/7 Beschikbaar

Nmbrs® is een cloud applicatie waardoor uw gegevens 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar zijn in een beveiligde omgeving. Daarnaast kunt u uw medewerkers toegang verschaffen tot een persoonlijke portal. In hun portal hebben zij inzicht in hun persoonlijke gegevens, salarisstroken, jaaropgaven en eventueel verlofregistratie. Het persoonlijke account van uw medewerkers kan worden uitgebreid met diverse functionaliteiten waarmee uw werknemers bijvoorbeeld zelf declaraties kunnen  indienen, die na uw goedkeuring, automatisch in de salarisadministratie worden verwerkt. U medewerkers verwerken hiermee hun eigen salarismutaties. Voor u levert dit een besparing in tijd op, terwijl u wel in “control” blijft.

Functionaliteiten Nmbrs

 HR signalen

 Meldingen aan diverse instanties

 Overzichtelijke HR- en salarisrapportages

 Verzuim- en verlofregistratie

 Applicatie voor Android en iOS

 Manager/employee login

 Mutatieformulieren

 Digitaal Dossier
Meer informatie

 

Innovatief HR- en salarisapplicatie

U heeft de mogelijkheid om diverse HR signalen in te stellen. U bepaalt wanneer en naar wie deze HR signalen worden verzonden. Hiermee mist u nooit meer een verjaardag of jubilea van uw werknemers. Daarnaast is het ook mogelijk om een signaal te ontvangen bij afloop van een tijdelijk contract of aan het einde van een proeftijd.

Besparing in tijd en kosten

Dankzij onze HR- salarisadministratie in de “cloud” bespaart u kosten en tijd. Zo zijn wij onder andere in staat om te koppelen met diverse online applicaties. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat u gegevens dubbel moet invoeren. Een actueel overzicht met alle koppelingen vindt u hier.