Salarisadministratie volledig uitbesteden

Salarisadministratie kan een tijdrovende klus zijn. Wij nemen de salarisverwerking uit handen zodat u geen omkijken meer heeft naar de salarisverwerking, hierdoor heeft u meer tijd voor uw core business.

Salarisadministratie met een vast en persoonlijk contact

Wij bieden een vaste contactpersoon welke beschikt over kennis met betrekking tot: sociale verzekeringen, loonheffingen, cao’s, arbeidscontracten, verzuimregistratie, loonaangifte en arbeidsrecht. Het voordeel van een vaste contactpersoon is dat hij of zij volledig op de hoogte is van het betreffende bedrijf en de bijbehorende salarisadministratie. Dit voorkomt misverstanden en werkt vele malen efficiënter voor beide partijen.

Salarissoftware Nmbrs

NVE Salaris biedt ondernemingen de salarissoftware van Nmbrs aan. Met Nmbrs kunnen werkgevers en werknemers altijd en overal inloggen om salarisstroken in te zien. Naast het inzien van deze salarisstroken biedt de software onder andere:

 HR signalen

 Meldingen aan diverse instanties

 Overzichtelijke HR- en salarisrapportages

 Verzuim- en verlofregistratie

 Applicatie voor Android en iOS

 Manager/employee login

 Mutatieformulieren

 Digitaal Dossier

 

NVE Payrollservices is onderdeel van NVE Salaris.

  • NVE Payroll services is gespecialiseerd in het ondersteunen bij het zelf verwerken van de salarisadministratie.
  •  NVE Salaris is gespecialiseerd in het volledig uit handen nemen van de salarisadministratie.

NVE Salaris neemt deze salarisverwerking uit handen zodat u geen omkijken meer heeft naar de salarisverwerking. De kosten per loonstrook staan vast bij NVE Salaris. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Over NVE Salaris

NVE Salaris heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van personeel- en salarisadministratie. Door flexibele en kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden proberen wij in te spelen op de behoeftes van onze cliënten. Alle specialisten binnen ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wilt u meer over NVE Salaris weten, bekijk dan eens onze over ons pagina.

Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte salarisadministratie aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt ons altijd bellen via +31 (0)85- 888 4800
of mailen naar info@nvepayrollservices.nl