Salarisadministratie tijdelijk uitbesteden

Wanneer u tegen onverwachte personeelsproblemen aanloopt (ziekte of tijdelijke onderbezetting) wilt u dat de processen binnen uw bedrijf op een goede manier doorlopen, onze salarisadministrateurs kunnen u hier direct bij helpen!

Oplossingen op maat

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de juiste kandidaat ter beschikking stellen voor het opvangen van uw uitgevallen werknemer of ter capaciteits-aanvulling van de huidige salarisadministratie. Of het nu gaat om een assistent salarisadministratie of om een volwaardig Payroll Professional, wij bieden u altijd een passende oplossing op maat. Onze experts bieden u daarnaast:

  • Branchekennis
  • Kennis van de meest gangbare softwarepakketten
  • Ervaring met verschillende Cao’s
  • Passende oplossing voor problemen of vraagstukken
  • Salarisadministrateurs zijn flexibel inzetbaar

Heyligers Design & Projects

Wij verzorgen zelf onze salarisverwerking met het pakket van Nmbrs, maar willen daarbij kunnen terugvallen op een vertrouwd support team. Dit was destijds helaas bij Nmbrs niet altijd het geval. Op advies van Nmbrs zijn wij per mei 2014  gebruik gaan maken van de dienstverlening van NVE Payroll Services. Nu kunnen wij altijd met al onze vragen terecht bij een gespecialiseerd supportteam die ons vaak ook meteen antwoord weten te geven. Daarnaast beschikt NVE Payroll Services ook nog over andere vormen van dienstverlening. Zo hebben zij bij ons bedrijf ook tijdelijk als back-up gefungeerd op het moment dat we te maken hadden met een langdurig ziektegeval en hebben ze deze periode de salarisverwerking voor ons verzorgd. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met onze samenwerking!

Lonneke Leijnse
NVE Payroll Services
5
2015-11-26T11:18:42+01:00
Wij verzorgen zelf onze salarisverwerking met het pakket van Nmbrs, maar willen daarbij kunnen terugvallen op een vertrouwd support team. Dit was destijds helaas bij Nmbrs niet altijd het geval. Op advies van Nmbrs zijn wij per mei 2014  gebruik gaan maken van de dienstverlening van NVE Payroll Services. Nu kunnen wij altijd met al onze vragen terecht bij een gespecialiseerd supportteam die ons vaak ook meteen antwoord weten te geven. Daarnaast beschikt NVE Payroll Services ook nog over andere vormen van dienstverlening. Zo hebben zij bij ons bedrijf ook tijdelijk als back-up gefungeerd op het moment dat we te maken hadden met een langdurig ziektegeval en hebben ze deze periode de salarisverwerking voor ons verzorgd. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met onze samenwerking! Lonneke Leijnse
0
1
NVE Payroll Services

Kwaliteit gewaarborgd

Onze hooggekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw HR- en salarisadministratie naadloos doorloopt. Mede dankzij hun werkervaring, onder andere opgedaan bij grotere accountantskantoren, beschikken zij over kennis van de meest gangbare salarissoftware. Daarnaast garanderen wij dat onze specialisten up-to-date zijn met de laatste sociale- en fiscale wetgeving.

Kosten salarisadministratie tijdelijk uitbesteden

De kosten van het tijdelijk uitbesteden salarisadministratie variëren per project. Wilt u exact weten wat uw kosten zijn? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Salarisadministratie volledig uitbesteden

Wij bieden ook de optie om de salarisadministratie volledig uit te besteden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze salarisadministratie volledig uitbesteden pagina.