Nmbrs vs Unit4 personeel en salaris

Nmbrs is een gebruiksvriendelijk en divers salarisadministratie pakket. Op deze pagina willen wij u infomeren over een aantal voordelen van Nmbrs tegenover Unit4.

Efficiëntie

Nmbrs ziet in dat dit een belangrijk aspect van een salarisadministratie pakket is. Door processen gemakkelijker te maken of zelfs te automatiseren heeft u tijdwinst. Een aantal voorbeelden van deze processen zijn:

  • Runchecker
  • Default medewerkers
  • Online mutatieformulieren
  • Interactieve loonstrook
  • Default bedrijven
  • Automatische workflow

 Eenvoudig te koppelen

Nmbrs is gekoppeld aan diverse boekhoud en HR software pakketten zoals Twinfield, Exact en Yuki. Hierdoor worden journaalposten direct overgenomen in de boekhouding. Voor een volledig overzicht van gekoppelde HR en salarisadministratie software kunt u  terecht op de koppelingen pagina van Nmbrs. Als uw software programma niet in de lijst staat is het mogelijk om dit te koppelen via de uitgebreide API.

Human resource management

Nooit meer een belangrijk moment missen door de HR tools van Nmbrs. Altijd beschikking tot personeelsgegevens in een digitaal dossier. HR signalen: verjaardagen, jubilea, einde contracten en uitdienstdata. Het is aan u de keuze naar wie deze HR-signalen verzonden worden. Dit kan bijvoorbeeld verzonden worden naar een accountant, afdelingsmanager of de werknemer zelf zijn.

Wilt u meer informatie over hoe wij het conversie traject bij u in kunnen zetten? Neem dan contact met ons op via  +31 (0)85- 888 4800 of mail naar info@nvepayrollservices.nl