Aanvullende dienstverlening

Naast de support voor het gebruik van onze salarisapplicatie kunt u ook voor andere aanvullende diensten bij ons terecht.

Dienstverlening op maat

U heeft een ingewikkelde salarismutatie en wilt graag een extra controle? Of u wilt uw gehele salarisadministratie graag een keer laten controleren door onze salarisspecialisten? Geen probleem, wij passen onze dienstverlening op maat aan. Op deze manier behoudt u zelf altijd de controle, maar bent u toch verzekerd van kwaliteit. Daarnaast kunt u ook voor vragen op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht, CAO’s, sociale verzekeringen en subsidiemogelijkheden bij ons terecht.

Arbeidsovereenkomsten opstellen

Zijn uw arbeidsovereenkomsten helemaal up-to-date? De snel veranderende en vaak complexe wetgeving op het gebied van arbeidsrecht, CAO’s en sociale verzekeringen zorgen ervoor dat arbeidsovereenkomsten snel verouderen. Wij kunnen u van dienst zijn met het opstellen van nieuwe arbeidsovereenkomsten op maat of het controleren van uw huidige arbeidsovereenkomsten. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij het opstellen van beëindigingsovereenkomsten.

Conversie/implementatie

Door onze jarenlange ervaring met diverse HR- en salarissoftware (SAAS), zijn wij in staat om ondersteuning te bieden bij conversie/implementatie trajecten. Wij zijn met name gespecialiseerd in de conversie naar Nmbrs®, ons kantoor beschikt over door Nmbrs® opgeleide en gecertificeerde professionals NCP (Nmbrs® Certified Professionals). Hierdoor kunnen wij uw salarisadministratie zeer efficiënt converteren naar Nmbrs® .

Wanneer u geen tijd heeft om de salarisadministratie op te starten kunt u dit uitbesteden aan onze ervaren salarisadministrateurs. De opstartkosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal werknemers dat ingevoerd moeten worden. Door onze ervaring zullen deze opstartkosten veel lager uitvallen dan bij een gemiddeld administratiekantoor.

De voordelen NVE Payroll Service:

  • Gegarandeerde continuïteit van uw salarisadministratie
  • U kunt zich blijven focussen op uw core business
  • Oplossing op maat

Nmbrs Certified Professional