Conversie/Implementatie

Door onze jarenlange ervaring met diverse HR- en salarissoftware (SAAS), zijn wij in staat om ondersteuning te bieden bij conversie/implementatie trajecten. Wij zijn gespecialiseerd in de conversie naar Nmbrs, ons kantoor beschikt over door Nmbrs opgeleide en gecertificeerde professionals NCP (Nmbrs Certified Professionals). Hierdoor kunnen wij uw salarisadministratie zeer efficiënt converteren naar Nmbrs.

 

Wat wordt er geconverteerd?

De NAW / stamgegevens, SVW en loonheffing instellingen, salaris, rooster, auto vd zaak, looncomponenten, afdelingen, functies en kostenplaatsen.

Conversie van Unit4 naar Nmbrs

Een geschikt HR-en salarisadministratie softwarepakket is de basis van een goed lopende salarisadministratie. Nmbrs biedt volop mogelijkheden om de HR en salarisverlening verder uit te breiden. Door meer mogelijkheden te kunnen aanbieden aan klanten, kan de dienstverlening worden uitgebreid. Meer informatie over de voordelen van Nmbrs vindt u op de ”waarom overstappen?’‘ pagina.

Nmbrs vs Unit4

 

Salarisadministratie opstarten

Wanneer u extra expertise nodig heeft bij het opzetten van een salarisadministratie kunt u dit uitbesteden aan onze ervaren salarisadministrateurs. De opstartkosten zijn afhankelijk van het aantal werknemers dat ingevoerd moet worden.